Kuren met apparatuur - Glance Skin Institute

Pure huidverbetering

Meso Infusion

De Meso Infusion is de nieuwste generatie op het gebied van virtuele Mesotherapie apparatuur. Een behandeling met de Meso Infusion bestaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffen direct in te sluizen in de huidcel. De Meso Infusion verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid. Daarnaast biedt iedere afzonderlijke Meso infusion behandeling zijn eigen prachtige resultaten.

Meso Filler Treatment
De Meso Filler behandeling is speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté voor een algehele jeugdige uitstraling en remt de huidveroudering.

Meso BT-Lift Treatment
Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT-Lift biedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat lijnsjtes en rimpels sterk verminderen. daarnaast heeft de behandeling een liftend effect op de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Meso Deelbehandeling
Ook wanneer u de Mesotherapie wilt inzetten op één bepaalde plaats is dit een geschikte behandeling. De Meso deelbehandeling is in te zetten op bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en de kaaklijn!

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_004-2-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_007-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.