Gelaat & SpecialsKuren met apparatuur - Glance Skin Institute

Pure huidverbetering

Meso Infusion

De Meso Infusion is de nieuwste generatie op het gebied van virtuele Mesotherapie apparatuur. Een behandeling met de Meso Infusion bestaat uit vier verschillende technieken die het samen mogelijk maken om actieve werkstoffen direct in te sluizen in de huidcel. De Meso Infusion verbetert de vochttoevoer, stimuleert de doorbloeding, de celstofwisseling en de lymfe afvoer van de huid. Daarnaast biedt iedere afzonderlijke Meso infusion behandeling zijn eigen prachtige resultaten.

Meso Filler Treatment
De Meso Filler behandeling is speciaal voor een dunne huid met verticale rimpels. De behandeling vult het weefsel op voor meer volume en gaat de strijd aan met verticale lijntjes en rimpels. Het verbetert de stevigheid van de huid van het gezicht, hals en decolleté voor een algehele jeugdige uitstraling en remt de huidveroudering.

Meso Bright Treatment
Wanneer een huid last heeft van hyperpigmentatie, huidvlekken en/of grove poriën, dan biedt de Meso Bright behandeling de perfecte oplossing. De Meso Bright behandeling verheldert de pigment-, huidvlekken en de teint van de huid. Vertraagt het terugkeren van de vervaagde pigmentvlekken en verbetert die poriestructuur. De huid krijgt weer een egale
en frisse uitstraling.

Meso BT-Lift Treatment
Huidveroudering zoals rimpels en verslapping is wat we allemaal tegen willen gaan. De Meso BT-Lift biedt daar de oplossing voor. Drie unieke peptide vormen de basis van het concentraat die zorgen voor ontspanning van de mimische spieren met als resultaat dat lijnsjtes en rimpels sterk verminderen. daarnaast heeft de behandeling een liftend effect op de huid van het gezicht, hals en decolleté.

Meso Deelbehandeling
Ook wanneer u de Mesotherapie wilt inzetten op één bepaalde plaats is dit een geschikte behandeling. De Meso deelbehandeling is in te zetten op bijvoorbeeld: oogcontour, lipcontour en de kaaklijn!

Dermapeel PRO

De nieuwste generatie cosmeceutische peeling die onmiddellijk inwerkt op imperfecties van de huid.
Een mooie gladde en vlekkeloze huid. dat is de wens van heel veel mensen, daarom staan de ontwikkelingen in de  schoonheidsbranche niet stil. De DERMA PEEL PRO is door SKEYNDOR ontwikkeld op basis van een meervoudige technologie die 5 peelingtechnieken combineert en met de juiste concentratie in staat is om de buitenste huidlagen te verwijderen, met als doel een glad en mooi egaal resultaat.

De 5 pluspunten van Dermapeel PRO:

1. Meervoudige opeenvolgende peeling technologie.
2. Vijf peelingtechnieken voor een vernieuwde huid.
3. Hoge concentratie actieve bestanddelen voor nog hogere effictieviteit en huidvernieuwende eigenschappen.
4. Unieke Skeyndor methode.
5. Producten voor thuis om dagelijkse verzorging te onderhouden.

Dermapeel PRO Timeless Peel
Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Ideaal voor de behandeling van (expressie)lijntjes, rimpels en littekens. De huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en ondersteunt het natuurlijke afschilferingsproces van de opperhuid.
De huid wordt zichtbaar glad en jeugdiger. Tijdens de rimpel bestrijdende behandeling wordt de werking van glycolzuur en melkzuur gecombineerd met huidvernieuwende werking voor het behandelen van middeldiepe rimpels met amandelzuur om de poriegrootte te verminderen.

Dermapeel PRO Brightening Peel
Hier wordt glycolzuur voor een diepgaande huidvernieuwende werking gecombineerd met citroenzuur en phytinezuur om oppervlakkige vlekken te verzachten en de huidskleur te egaliseren. Deze professionele en intensief exfoliërende behandeling biedt een meervoudige technologie die opeenvolgend verschillende peelingtechnieken combineert. Deze teint
verhelderende behandeling ondersteunt de afschilfering van dode huidcellen en reguleert de afgifte van melanine. De huid wordt glad, transparant en krijgt een egalere teint.

Om de juiste behandeling(en) voor u te selecteren, houden wij altijd een intake bij uw eerste bezoek en doen wij een huidanalyse met apparatuur.

Samen gaan we voor het beste resultaat!

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_004-2-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_007-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Prijs:
    vanaf € 55,-
    Te boeken bij:
    Marianne