Promoties - Glance Skin Institute

Ontdek jouw huid in de Skin Scan Bar of shop op je gemak in onze mooie winkelruimte

Advies &
shopping

Onze nieuwe locatie heeft niet alleen prachtige behandelruimtes, maar ook een ruime beautyshop. In de Skin Scan Bar analyseren wij jouw huid en ontvang je een uitgebreid en persoonlijk huidadvies en behandelplan.

In de beautyshop staat een ruim assortiment aan thuisverzorging en make-up. Regelmatig bieden wij promoties aan in de salon en de beautyshop met korting, gratis producten en leuke cadeausets. Kijk snel op deze pagina of er een interessante promotie voor jou bij zit.

11
13
16
20
MAAK KENNIS MET HYDRO PEPTIDE EN ONTVANG € 47,45 KORTING
Wij houden van jouw huid en speciaal daarom hebben wij dan ook een mooi cadeau voor je klaar staan. Heb jij dit cadeau al gereserveerd? Ontdek nu, met hoge korting, de kracht van Hydro Peptide bij ons in de salon. Boek nu de kennismakingsbehandeling en bespaar tot wel € 47,45 Bij aanvang van de behandeling wordt je huid eerst goed geanalyseerd om te bepalen welke Hydro Peptide behandeling het beste bij jou past.
  • Ga jij voor het verminderen van je rimpels, wil jij de contouren van je gezicht aanspannen of wil jij de structuur van je huid egaliseren? Dat kan allemaal met Hydro Peptide.
  • Met de speciale kennismakingsbehandeling betaal je slechts € 82,50.
Adres
van Dusseldorpstraat 2, Goes
Email
info@glanceskininstitute.nl
Telefoon
0113 323 034

Website created by My Boost

Adres

van Dusseldorpstraat 2, Goes

Email

info@glanceskininstitute.nl

Telefoon

0113 – 323 034

Website created by My Boost