PMU & Huid oplossingenPermanente Make-up - Glance Skin Institute

Nu ook zonder make-up stralen

Permanente make-up

Permanente make-up, PMU,  is de perfecte oplossing wanneer jij niet tevreden bent over de vorm van je wenkbrauwen of als jij geen zin hebt om ze steeds te verven.
Ben jij niet goed in het zetten van een eyeliner of wil je er niet zo kaal uit zien zonder make-up? Dan is permanente make-up een goede keuze voor jou.
Nooit meer nadenken over de vorm van je wenkbrauwen, je eyeliner of lipliner. Hoe fijn is dat!

Permanent make-up expert Natascha Rooze is maandelijks bij ons in de salon aanwezig om schitterende permanente make-up te zetten. Natascha heeft bij de beste scholen voor permanent make-up in Nederland en België haar opleidingen gevolgd.

Wat is permanente make-up
De PMU behandeling lijkt sterk op die van een tattoeage, waarbij je pigment inbrengt in de huid. Het verschil is dat een PMU behandeling minder diep doordringt in de huid dan een tattoeage.
Met een speciale PMU naald worden de pimenten tot de lederhuid ingebracht. Hierdoor is er een prachtig cosmetisch resultaat die voor een aantal jaar zichtbaar blijft.
Er zijn veel verschillende pigmenten beschikbaar, waarmee je de kleur perfect af kan stemmen op de kleur van de huid en het haar.

PMU mogelijkheden wenkbrauwen

 • Schaduw techniek
 • 3-D hairstroke techniek
 • Powder brows / Ombré brows

PMU mogelijkheden eyeliner

 • Boven
 • Onder
 • Advanced eyeliner

PMU mogelijkheden lippen

 • Full lips

Een is altijd een nabehandeling nodig bij het zetten van permanente make-up. Al onze prijzen zijn inclusief deze nabehandeling.

Glance Skin Institute heeft een vergunning voor het uitvoeren van een PMU behandeling in de salon en is door de GGD gecontroleerd. Daarmee voldoet de salon aan strenge hygiëne-, en veiligheidsvoorschriften.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_PMU_004-1-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_PMU_016-1-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Prijs:
  Vanaf € 160,-
  Te boeken bij:
  Natascha Rooze