Gepersonaliseerde Huidanalyse - Glance Skin Institute

Kom alles te weten over je huid

Onze huid is het grootste orgaan van ons lichaam en die bestaat uit meerdere lagen. De huid is een complex orgaan die alleen met het blote oog niet helemaal te analyseren is.
In de salon analyseren wij de huid met behulp van een Skin Analyser. Dit is een innovatief apparaat die met behulp van diverse lichtbronnen de huid tot in verschillende huidlagen kan analyseren.

Wat meet de Skin Analyser?

  • Huidtype
  • Hydratatie
  • Pigmentatie
  • Poriën en bacteriën
  • Comedonen
  • Rimpels
  • Hoornlaag (dode huidcellen)

Alle metingen die gemaakt worden zijn met foto’s zichtbaar op het scherm van de tablet, zodat je ook goed mee kan kijken en kan begrijpen hoe de huid eruit ziet en welke behoeften het heeft.
Aan het einde van de analyse slaat het systeem alle resultaten op en zet het om in een overzichtelijke grafiek.
De resultaten in deze grafiek gebruiken wij om een behandelplan op te stellen die ervoor zorgt dat wij de huid gaan verbeteren en optimaliseren.
Daarnaast krijg je, op basis van de analyse gegevens, een uitgebreid advies voor de thuisverzorging.

Bij iedere nieuwe klant starten we met een uitgebreide huidanalyse in onze speciale Skin Scan Bar.
Regelmatig zullen we onderdelen van de huid, tijdens de behandeling, analyseren om de voortgang van de huid goed bij te houden.
Een uitgebreide huidanalyse kan op verzoek extra worden ingepland, bijvoorbeeld bij de wisseling van het seizoen. Dit heeft vaak gevolgen op de huid, waardoor andere verzorgen nodig kan zijn.

Een uitgebreide huidanalyse is los te boeken voor € 17,50 en bij aankoop van € 50,- aan producten is de huidanalyse gratis.
Een update huidanalyse zit inbegrepen in de gezichtsbehandeling.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_SkeyndorAnalyse_004-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.