Hydro Peptide Anti-aging Expert - Glance Skin Institute

Kennismakingsbehandeling

Huidtype
Ieder huidtype met de behoefte aan huidverbetering en/ of huidverjonging

Werking
Wil jij kennis maken met Hydro Peptide en ervaren welke prachtige resultaten er met dit merk bereikt kan worden op jouw huid? Ontdek met deze speciale kennismakingsbehandeling de kracht van Hydro Peptide.

Resultaat
Tijdens de intake wordt er gestart met een huidanalyse. Op basis van de resultaten van de huidanalyse wordt er bepaald welke behandeling binnen het aanbod van Hydro Peptide het beste aansluit op de behoefte van de huid en jouw wensen.

Behandeltijd 60 minuten voor slechts € 82,50

Customized Facial Treatment

Huidtype
Voor ieder huidtype met de behoefte om (diepe) rimpels, ouderdomsvlekken, vochttekort, gevoelige en een rode huid huiden aan te pakken.

Werking
Deze behandeling wordt afgestemd op de specifieke behoefte van de huid. Het uitgebreide stappenplan en de sterke producten geven direct een gezonde uitstraling en glow aan de huid. Na de behandeling is de huid gerevitaliseerd en ook andere oneffenheden worden direct aangepakt zoals: diepe rimpels, ouderdomsvlekken, uitdroging, gevoeligheid en een rode huid.

Resultaat
Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, gladder en stralend. Fijne lijntjes en rimpels zijn direct minder zichtbaar.

Behandeltijd 60 minuten

Ultimate Facial Treatment

Huidtype
Wil jij werken aan huidverjonging, ben je op zoek naar ultieme huidverbetering op het gebied van hyperpigmentatie, grauwe huid, onzuivere huid of roodheid? De Ultimate Facial Treatment is dan de perfecte behandeling voor jou.

Werking
Deze luxe behandeling is gericht op celverbetering van het gezicht, de hals en het decolleté. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een verkoelend collageen masker, waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Onder het masker van de decolleté en hals wordt een speciaal serum aangebracht die de huid verstevigt en strakker maakt.

Resultaat
Complete weldaad van luxe en anti-aging voor een sterk verjongend effect van de huid op het gezicht, de hals en het decolleté.

Behandeltijd 90 minuten

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_024-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2018/12/Glance_Behandeling_Gezicht_010-scaled.jpg