Hand Verzorging - Glance Skin Institute

Je handen zijn jouw visitekaartje. Verzorg ze goed!

Manicure

Wist jij dat je handen worden gezien als je visitekaartje? Dan wil jij natuurlijk dat jouw visitekaartje er zo mooi mogelijk uitziet.
Bij ons in de salon kunnen wij op verschillende manieren jouw handen en nagels verzorgen.

Je handen hebben veel te verduren en daardoor is je huid vaak droog en vertoont snel veroudering.
Verwen je handen met een heerlijke manicure waarmee wij je nagels en handhuid gaan verzorgen. Velletjes bij de nagels worden verwijdert, je handen ontvangen een heerlijke handscrub en de nagels worden mooi in model gevijlt. Je handen zijn weer zijdezacht en je nagels hebben weer een schitterende natuurlijke glans.

Wanneer je last hebt van extreem droge handen dan kunnen wij dit verhelpen met een paraffine handpakking. Er wordt eerst een sterk voedende créme op de handen aangebracht. Daarna doop jij je handen in een verwarmde bak met de paraffine pakking. Deze fijne warme pakking voelt zeer aangenaam aan op je handen. De pakking koelt langzaam af en krijgt een zachte textuur die makkelijk te verwijderen is.
Het resultaat van zeer zachte handen is direct voelbaar.
Deze behandeling geeft ook zeer positieve resultaten bij personen die last hebben van reuma en artrose.

Gelnagels en Gellak

Wanneer jouw nagels niet zo mooi en stevig van zichzelf zijn of niet dezelfde lengte hebben dan kunnen wij de nagels verstevigen met een nieuwe set gelnagels. Bij deze behandeling zetten wij tips op de eigen nagels, waardoor deze eventueel verlengd worden en dezelfde lengte krijgen. Deze tips vijlen wij mooi in model en daarna verstevigen wij deze met meerdere gellagen. Tevens is het mogelijk om de nagels daarna in een mooie kleur te laten lakken of een French manicure look.

Heb jij al stevige nagels van jezelf, maar wil je niet steeds thuis je nagels lakken? Dan kunnen wij jou goed helpen met gellak. Bij deze behandeling brengen wij meerdere lagen gellak aan op de eigen nagels. Voor het uitharden van de gellak wordt een speciale UV lamp gebruikt.
Er is een zeer ruime keuze aan kleuren voor de gellak en ook de mogelijkheid voor een French gel.
Na de behandeling zijn de nagels direct droog.

Geen zorgen meer over mooie nagels? Boek dan nu één van de handverzorgende behandelingen.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Manicure_003-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Manicure_002-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

    Prijs:
    Vanaf € 28,50