HomeCategory

Hand & Voet

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/logo-MATIS-PARIS-2019-1-320x110.png

Geïnspireerd door de medische industrie en de cosmetische wetenschap, met een expertise van ruim 75 jaar, staat het Franse merk Matis vooral bekend om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten!

Matis is toonaangevend, vernieuwend, dynamisch en specialistisch merk. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie.

De passie voor wetenschap en innovatie zit al sinds de oorsprong in het DNA van Skeyndor.
Het bereiken van wetenschappelijk onderbouwde resultaten in de huid is de reden van ons bestaan. Wij zijn toegewijd aan de schoonheidsspecialiste en samen gaan we de uitdaging aan om de transformatie te maken van wetenschap naar zichtbare schoonheidsresultaten op de huid.
De kernwaarden van Skeyndor zijn wetenschap, innovatie, kwaliteit, vertrouwen en oprecht. En deze kernwaarden zijn ontstaan vanuit de ervaring in cosmetica en een flexibele vermogen om zich voortdurend aan te passen aan de veranderende behoefte van de beauty branche, van de professionals en van de consumenten.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/SKEYNDOR-baselineOK_eng-320x96.png
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Borlind-FC-320x170.png

Annemarie Börlind staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica dat door innovatief en duurzaam handelen uit unieke natuurlijke grondstoffen wordt ontwikkeld.
Annemarie Börlind profileert zich als een merk met een wetenschappelijke pioniersgeest, innovatieve onderzoeken en high tech uit de natuur. “Wat ik niet kan eten, breng ik niet aan op mijn huid” was het motto van de oprichtster van het merk Annemarie Börlind en dit motto wordt tot vandaag toegepast bij de ontwikkeling van de producten en behandelingen.

ELEMENTAIRE SCHOONHEID VANUIT DE DODE ZEE
Wetenschap en natuur in perfecte harmonie. Al tientallen jaren voeren wetenschappers onderzoek uit, in onze laboratoria aan de oevers van de Dode Zee, naar de voedende eigenschappen van mineralen uit de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid door de hoge concentratie aan mineralen in het water. Alle AHAVA producten bevatten het gepatenteerde OsmoterTM concentraat dat bestaat uit een perfect gebalanceerde mix van diverse mineralen uit de Dode Zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden vergroot wordt voor een prachtige uitstraling van de huid.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Ahava-black-320x83.png
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Pupa-Milano-FC-320x87.png

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. Pupa Milano make-up is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing. De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten en bevatten zoals gezegd veel natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en zijn niet op dieren getest. De producten van Pupa zijn geschikt voor elk huidtype. Pupa is altijd bezig met evolueren dankzij wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste technologieën en innovatie. Kortom, Pupa is make-up en huidverzorging met een topkwaliteit en aantrekkingskracht!

Depilève® heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève® biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor-en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.

Depilève® werd speciaal ontworpen voor de professionele schoonheidsspecialist(e) die de zachtheid van een ontharing met filmhars voor gevoelige zones wil combineren met de snelheid en hygiënische voordelen van striphars voor grote zones zoals de benen. Dankzij de Depilève Training Academy genieten schoonheidsspecialisten van een professionele opleiding om u een zo aangenaam mogelijke ervaring aan te bieden, met de juiste techniek en hars voor iedere zone!

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-Depileve-FC-320x136.png