Visagie & Workshops - Glance Skin Institute

Touch of Glance

Make-up

Feest make-up
Heb jij een bijzondere gelegenheid zoals een bruiloft of een feest en wil jij graag stralen? Dan voorzien wij jou graag van een prachtige make-up.
Bij aanvang van de behandeling bespreken we eerst uitgebreid de wensen en verwachtingen. Daarna wordt er een make-up aangebracht die afgestemd is op je eigen gezichtsvorm en de kleuren in je gezicht.
Ben jij zelf de bruid? Dan plannen wij graag een proef make-up in, zodat vooraf alles al is bepaald. En op de grote dag zit jouw make-up er dan sneller op en kan jij genieten van je bruiloft.
Je bent klaar om er een prachtig feest van te maken!
Ben jij één van de speciale gasten op een bruiloft en wil jij er ook prachtig uitzien op deze dag? Dan is er ook voor jou de mogelijkheid om je te laten opmaken door ons.

Make-up advies
Heb jij zelf soms geen idee hoe jij je op moet maken? Weet jij niet welke producten of kleuren er bij jouw gezicht passen? Dan geven wij jou graag advies in de technieken en product- en kleurkeuze. Wij leren jou alle kneepjes van een perfecte make-up.

Workshops

Wij organiseren ook leuke make-up workshops.
Dus ben jij niet de enige die moeite heeft met het aanbrengen van make-up? Dan kan je samen met vriendinnen of collega’s bij ons terecht. Vanaf 6 personen organiseren wij workshops die afgestemd zijn op de wensen van de groep.

Gelegenheden

  • Vrijgezellenfeest
  • Teamuitje
  • Vriendinnendag
  • Familiedag

Wij maken er met veel leerzame tips, hapjes en drankjes een hele gezellige workshop van!

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Klantervaring_023-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2018/12/Glance_Klantervaring_020-scaled.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.