Wimpers & Wenkbrauwen - Glance Skin Institute

Laat je ogen stralen

Epileren en/ of waxen wenkbrauwen

Wimpers en wenkbrauwen bepalen voor een deel de uitstraling van het gezicht. Bij een goede vorm en kleur straalt je gezicht nog meer.

Bij het behandelen van de wenkbrauwen maken wij gebruik van twee technieken. Bij beide technieken wordt eerst zorgvuldig de vorm van de wenkbrauwen aan de hand van de vorm van het gezicht, de hoeveelheid haren en de wens van de klant.

Waxen
Wanneer er veel haren zijn om te verwijderen behandelen wij de wenkbrauwen met een wax. De wax is als een warme pasta die op de huid en haren aangebracht wordt met een spatel. Zodra de wax afgekoeld is zitten de haren vast in de wax en kan deze met een snelle beweging van de huid worden verwijderd.
Na het waxen worden de overgebleven haartjes met een pincet verwijderd.

Epileren
Wanneer de ongewenste haargroei niet zo veel is worden de haren met een pincet verwijderd.
Met een speciale epileer pincet worden de wenkbrauwen met snelle bewegingen in een mooie vorm gebracht.

Wimpers en wenkbrauwen verven

Heb jij van jezelf lichte haren en mis je daardoor wat uitdrukking in je gezicht? Of wil jij tijdens de vakantie geen mascara dragen, maar wel sprekende ogen hebben?
Dan is het verven van je wimpers en wenkbrauwen een goede oplossing voor je.

Verven wimpers
Bij het verven van de wimpers gaan we eerst de ooghuid beschermen tegen de verf met speciale beschermingscréme. De ogen van de klant zijn gesloten tijdens het verven.
De verf kan nu aangebracht worden op de wimpers en worden afgedekt. De inwerktijd van de wimperverf is afhandelijk van het gewenste resultaat, maar zal ongeveer 10 minuten zijn.

Wenkbrauwen verven
Bij het verven van de wenkbrauwen wordt eerst de huid rondom de wenkbrauwen beschermd tegen de verf. De verf kan nu worden aangebracht op de wenkbrauwharen.
De inwerktijd van de wenkbrauwverf is afhankelijk van het gewenste resultaat, maar zal tussen de 3 en 7 minuten zijn.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Kopie-van-Insta-feed-Glance.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2018/12/Kopie-van-Insta-feed-Glance-1-2.jpg

Vraag een behandeling aan

Heb jij interesse in deze of een andere behandeling? Vraag dan nu meer informatie of een afspraak bij ons aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.