HomePortfolio

Portfolio - Glance Skin Institute

Bring to the table win-win survival strategies to ensure proactive domination. At the end of the day, going forward, a new normal that has evolved from generation.
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/logo-MATIS-PARIS-2019-1-320x110.png

Geïnspireerd door de medische industrie en de cosmetische wetenschap, met een expertise van ruim 75 jaar, staat het Franse merk Matis vooral bekend om haar zachte, innovatieve texturen en verbluffende resultaten!

Matis is toonaangevend, vernieuwend, dynamisch en specialistisch merk. Met een team van specialisten en een eigen laboratorium kunnen zij snel inspelen op de trends en ontwikkelingen in de markt. Met het uitgebreide assortiment aan thuisverzorgingsproducten, in combinatie met de professionele instituutbehandelingen biedt Matis een oplossing voor ieder huidtype en elke huidconditie.

De passie voor wetenschap en innovatie zit al sinds de oorsprong in het DNA van Skeyndor.
Het bereiken van wetenschappelijk onderbouwde resultaten in de huid is de reden van ons bestaan. Wij zijn toegewijd aan de schoonheidsspecialiste en samen gaan we de uitdaging aan om de transformatie te maken van wetenschap naar zichtbare schoonheidsresultaten op de huid.
De kernwaarden van Skeyndor zijn wetenschap, innovatie, kwaliteit, vertrouwen en oprecht. En deze kernwaarden zijn ontstaan vanuit de ervaring in cosmetica en een flexibele vermogen om zich voortdurend aan te passen aan de veranderende behoefte van de beauty branche, van de professionals en van de consumenten.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/SKEYNDOR-baselineOK_eng-320x96.png
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Borlind-FC-320x170.png

Annemarie Börlind staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica dat door innovatief en duurzaam handelen uit unieke natuurlijke grondstoffen wordt ontwikkeld.
Annemarie Börlind profileert zich als een merk met een wetenschappelijke pioniersgeest, innovatieve onderzoeken en high tech uit de natuur. “Wat ik niet kan eten, breng ik niet aan op mijn huid” was het motto van de oprichtster van het merk Annemarie Börlind en dit motto wordt tot vandaag toegepast bij de ontwikkeling van de producten en behandelingen.

ELEMENTAIRE SCHOONHEID VANUIT DE DODE ZEE
Wetenschap en natuur in perfecte harmonie. Al tientallen jaren voeren wetenschappers onderzoek uit, in onze laboratoria aan de oevers van de Dode Zee, naar de voedende eigenschappen van mineralen uit de Dode Zee. Dit wonderlijke gebied staat bekend om de unieke heilzame werking voor de huid door de hoge concentratie aan mineralen in het water. Alle AHAVA producten bevatten het gepatenteerde OsmoterTM concentraat dat bestaat uit een perfect gebalanceerde mix van diverse mineralen uit de Dode Zee. Dit natuurlijke mineralencomplex stimuleert de essentiële huidfuncties waardoor de vitaliteit van de huid hersteld wordt en de natuurlijke capaciteit om vocht te binden vergroot wordt voor een prachtige uitstraling van de huid.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Ahava-black-320x83.png
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/LG-Pupa-Milano-FC-320x87.png

Pupa Milano is een Italiaans make-upmerk en inmiddels wereldwijd bekend. De make-up is niet op dieren getest en bevat daarnaast veel natuurlijke ingrediënten wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Pupa make-up bevat een zeer hoog pigmentgehalte, dit zorgt voor een goede dekking en langdurig resultaat. Pupa Milano make-up is speels van karakter, eigentijds en altijd opzoek naar vernieuwing. De kleur rood staat centraal bij Pupa. Rood betekend passie, uitstraling en energie. De make-up is voor vrouwen die houden van kwaliteit en design. De producten worden zorgvuldig samengesteld door een team van specialisten en bevatten zoals gezegd veel natuurlijke ingrediënten, hypoallergeen en zijn niet op dieren getest. De producten van Pupa zijn geschikt voor elk huidtype. Pupa is altijd bezig met evolueren dankzij wetenschappelijk onderzoek, de nieuwste technologieën en innovatie. Kortom, Pupa is make-up en huidverzorging met een topkwaliteit en aantrekkingskracht!

Depilève® heeft ruim 30 jaar ervaring en is uitgegroeid tot één van de grootste en meest toonaangevende ontharingsmerken wereldwijd. Depilève® biedt voor ieder huidtype en elke lichaamszone een geschikte hars. Door het uitgebreide aanbod voor-en nazorgproducten geniet u niet alleen in het instituut van een complete behandeling maar kan u ook thuis uw huid de juiste zorg bieden en de resultaten van uw ontharing verlengen.

Depilève® werd speciaal ontworpen voor de professionele schoonheidsspecialist(e) die de zachtheid van een ontharing met filmhars voor gevoelige zones wil combineren met de snelheid en hygiënische voordelen van striphars voor grote zones zoals de benen. Dankzij de Depilève Training Academy genieten schoonheidsspecialisten van een professionele opleiding om u een zo aangenaam mogelijke ervaring aan te bieden, met de juiste techniek en hars voor iedere zone!

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Logo-Depileve-FC-320x136.png

Filler Cottage

Voor iedereen die de stap wilt zetten naar een cosmetische behandeling door een arts, maar dit wel in een vertrouwde omgeving willen doen hebben wij de samenwerking met Filler Cottage opgezet.
Kirsten Schlink en Machteld Ibelings zijn beide werkzaam als cosmetisch arts binnen de groep van Filler Cottage.
De filosofie van Filler Cottage is om mooie en natuurlijke resultaten te bereiken op het gebied van huidverbetering en huidverjonging met gebruik van botox en fillers.

Stoor jij je aan die fronsrimpel, wil jij de contouren van je gezicht liefst wat strakker hebben of heb jij medische problemen zoals overmatig transpireren of migraine? Dan kunnen Kirsten en Machteld je goed helpen met hun behandelingen.
Hieronder lees je wat de werking en het resultaat is van fillers en botox.
Wil jij meer weten wat zij voor jou kunnen betekenen of wil jij een persoonlijk advies? Dan kun je ook eerst een vrijblijvende afspraak maken met hen.

Alle afspraken verlopen via Filler Cottage zelf en kun je heel makkelijk online inplannen via onderstaande button.
Je komt via de button op de website van Filler Cottage terecht waar je locatie Goes kunt selecteren en een afspraak kunt inplannen.
Iedere maand is een van de cosmetische artsen bij ons aanwezig in de salon.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2023/03/7-320x320.jpg

Fillers

Hoe werkt een Filler?

Fillers worden gebruikt voor het opvullen van plooien en rimpels, het accentueren van contouren en het verjongen van het gezicht. Denk hierbij aan het opvullen van de neus-lippen plooi en het corrigeren van afhangende mondhoeken, het vergroten van het lipvolume, opvullen van de zogenaamde rokerslijntjes in de bovenlip of het accentueren van de lipcontour of de jukbeenderen. Ook de lachrimpels in de wangen kunnen behandeld worden door de huid van de wangen te verstevigen.

De meest veilige en dus meest gebruikte fillers zijn de hyaluronzuurfillers. Hyaluronzuur is een stof die ook in je eigen huid voor komt. Doordat het hyaluronzuur in de filler organisch afbreekbaar is, wordt de filler langzaam opgeruimd door het lichaam. Het resultaat houdt ongeveer 9-18 maanden aan, hierna dient de behandeling te worden herhaald. Bij Filler Cottage wordt Stylage gebruikt, vanwege de natuurlijke resultaten, de mogelijkheid om de filler weer op te lossen en het langdurige resultaat.

Hoe gaat de behandeling?

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts en duurt vaak niet langer dan 30 minuten.

Nadat de cliënt plaats heeft genomen in de behandelstoel markeert de arts het te injecteren gebieden met een huidpotloodje. Vooraf wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd om infecties te voorkomen.
Indien gewenst kan het gebied worden verdoofd door middel van een zalfje, een injectie of het gebruik van een coolpack. Vaak is een verdoving echter helemaal niet nodig. Met een dun naaldje wordt de filler in de huid geïnjecteerd. Tenslotte wordt de filler in vorm gebracht door stevig te masseren.

De hoeveelheid filler die nodig is, hangt af van het te behandelen gebied, de kwaliteit van de huid en de diepte van de rimpels. Tijdens de intake zal dit worden besproken en kan een precieze inschatting worden gemaakt van de kosten zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Wat mag wel/ niet na de behandeling?

Na een filler behandeling is het aan te raden om twee weken lang niet onder de zonnebank of in de sauna te gaan. Ook beautybehandelingen kun je beter uitstellen tot twee weken na de behandeling. Na een fillerbehandeling kun je de roodheid en zwelling die optreedt tegen gaan door te koelen, dit wordt dan ook aangeraden om te doen. Er bestaat altijd een kans op het ontstaan van een bloeduitstorting. Deze trekt over het algemeen binnen twee weken vanzelf weg.

Het is belangrijk om het behandelde gebied minimaal drie uur met rust te laten, zodat de prikgaatjes zich kunnen sluiten. Na die tijd kun je weer een douche nemen, dagcrème aanbrengen of lichtjes camoufleren. Indien je gevoelig bent voor pigmentvlekjes wordt aangeraden om twee weken lang een hoge zonnebrand factor te gebruiken.

Let op: Indien u een corona-vaccinatie krijgt, is het advies om in de 2 weken voorafgaand en de 2 weken na de vaccinatie geen filler behandeling te ondergaan. De reden hiervoor is dat door de vaccinatie de gebieden waar zich fillers bevinden, kunnen reageren met roodheid en zwelling en pijn. Gelukkig is deze bijwerking van het vaccin erg zeldzaam. Heeft u toch klachten van de fillers na een corona-vaccinatie neem dat contact op met de kliniek.

Botox

Wat is Botox?

Botox (botuline toxine) is een medicijn die de spieren ontspant en rimpels doet vervagen. Het wordt al sinds 1989 gebruikt als een effectief spier-ontspannend middel in de algemene geneeskunde.  In de cosmetische geneeskunde wordt botox voornamelijk toegepast voor het behandelen van de fronsrimpel, de kraaienpootjes en de rimpels in het voorhoofd. Het resultaat blijft gemiddeld 3-4 maanden zichtbaar. 

Een minder bekende toepassing van botox is die bij overmatig transpireren. Door het injecteren van botox in bijvoorbeeld de oksel of handpalm komt de zweetproductie voor ongeveer 6 maanden stil te liggen. Botox kan ook een uitkomst zijn bij hoofdpijn of migraine klachten. Een echt wondermiddel dus!

Botox werkt niet direct maar heeft een inwerktijd die ligt tussen de 2 dagen en 2 weken, dit is per persoon verschillend. Het betekent dat het effect van de injectie pas enkele dagen later zichtbaar zal zijn. Er zijn 5 verschillende merken botox op de markt die allemaal dezelfde stof Botuline Toxine A bevatten. Filler Cottage werkt met het Merken Azzalure en Dysport vanwege de goede resultaten.

Hoe gaat de behandeling?

De botox behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren cosmetisch arts en duurt vaak niet langer dan 20 minuten.

Nadat de cliënt plaats heeft genomen in de behandelstoel markeert de arts het te injecteren gebied met een huidpotloodje. Vooraf wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd om infecties te voorkomen.
Indien gewenst kan het gebied worden verdoofd door middel van een zalfje, een injectie of het gebruik van een coolpack. Vaak is een verdoving echter helemaal niet nodig. Met een dun naaldje wordt tenslotte de botox in de spier gespoten.

Hoeveel injecties er nodig zijn, hangt van het aantal te behandelen zones af.  Een voorbeeld van 1 zone is de frons, de kraaienpootjes of het voorhoofd. Voor botox frons zijn er meestal 5 injecties nodig.

Wat mag wel/ niet na de behandeling?

Er wordt geadviseerd om na een toxine inspuiting 24 uur niet te gaan sporten en niet in een sauna te gaan. Dit is om het verspreiden van de toxine te voorkomen. Let op: koelen na een toxine-behandeling kan het effect van de toxine verminderen. Je kunt dit dus beter niet doen.

De eerste 3 uur na de behandeling kun je beter niet masseren in het behandelde gebied. De meest gevreesde complicatie van een toxine behandeling is een afhangend ooglid. Om dit te voorkomen is het verstandig om bovenstaande adviezen op te volgen.

Na 3 uur kun je voorzichtig je gezicht reinigen, opmaken of een lauw warme douche nemen. Na 24 uur kun je weer gebruik maken van de zonnebank en sauna. Ben je gevoelig voor pigment vlekjes dan is het aan te raden om de eerste week na de behandeling zonnebrand crème (factor 50)  te gebruiken.

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2023/03/7-320x320.jpg

Kennismakingsbehandeling

Huidtype
Ieder huidtype met de behoefte aan huidverbetering en/ of huidverjonging

Werking
Wil jij kennis maken met Hydro Peptide en ervaren welke prachtige resultaten er met dit merk bereikt kan worden op jouw huid? Ontdek met deze speciale kennismakingsbehandeling de kracht van Hydro Peptide.

Resultaat
Tijdens de intake wordt er gestart met een huidanalyse. Op basis van de resultaten van de huidanalyse wordt er bepaald welke behandeling binnen het aanbod van Hydro Peptide het beste aansluit op de behoefte van de huid en jouw wensen.

Behandeltijd 60 minuten voor slechts € 82,50

Customized Facial Treatment

Huidtype
Voor ieder huidtype met de behoefte om (diepe) rimpels, ouderdomsvlekken, vochttekort, gevoelige en een rode huid huiden aan te pakken.

Werking
Deze behandeling wordt afgestemd op de specifieke behoefte van de huid. Het uitgebreide stappenplan en de sterke producten geven direct een gezonde uitstraling en glow aan de huid. Na de behandeling is de huid gerevitaliseerd en ook andere oneffenheden worden direct aangepakt zoals: diepe rimpels, ouderdomsvlekken, uitdroging, gevoeligheid en een rode huid.

Resultaat
Na slechts één behandeling is de huid gehydrateerd, gladder en stralend. Fijne lijntjes en rimpels zijn direct minder zichtbaar.

Behandeltijd 60 minuten

Ultimate Facial Treatment

Huidtype
Wil jij werken aan huidverjonging, ben je op zoek naar ultieme huidverbetering op het gebied van hyperpigmentatie, grauwe huid, onzuivere huid of roodheid? De Ultimate Facial Treatment is dan de perfecte behandeling voor jou.

Werking
Deze luxe behandeling is gericht op celverbetering van het gezicht, de hals en het decolleté. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van een verkoelend collageen masker, waardoor de huid meer volume krijgt, strakker wordt en gaat stralen. Het masker is doordrenkt met collageen, ondersteunende peptiden en voedingsstoffen die fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar maken. Onder het masker van de decolleté en hals wordt een speciaal serum aangebracht die de huid verstevigt en strakker maakt.

Resultaat
Complete weldaad van luxe en anti-aging voor een sterk verjongend effect van de huid op het gezicht, de hals en het decolleté.

Behandeltijd 90 minuten

https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2021/01/Glance_Behandeling_Gezicht_024-scaled.jpg
https://glanceskininstitute.nl/wp-content/uploads/2018/12/Glance_Behandeling_Gezicht_010-scaled.jpg